+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Valori în care NovArt Media crede și pe care le promovează și care sunt motivele, desigur.

NovArt Media crede în educație, crede în prezența artei în societate sub toate formele ei. Fără valori o societate este ca o barcă fără pânze, plutind în derivă după cum bate vântul.

De aceea încurajăm și vom vorbi tare și răspicat despre libertate, respect, respectarea legii, bunele maniere și lipsa prejudecăților. Aceste valori sunt importante.

Este loc sub soare pentru fiecare dintre noi și de-a lungul timpului am realizat că există obiective sau dorințe pe care le avem cu toții, în comun.

O legislație fără birocrație, o simplitate în desfășurarea lucrurilor zilnice. Lipsa cozilor. Mai mult respect. Mai multă responsabilitate unii față de alții. Infrastructură bună, legi mai aspre în ceea ce privește violența domestică sau violența față de animale. Inițiativa trebuie să pornească de la noi.

Obiectivul nostru este să perpetuuăm valori corecte și să educăm atât singuri cât și alături de partenerii noștri, să susținem organizațiile care fac acest lucru și să fim prezenți prin implicare socială.

Pe plan profesional una dintre valorile principale la NovArt Media este CORECTITUDINEA. Apreciez sinceritatea, onestitatea și corectitudinea. Respectăm și cerem respect la rândul nostru. Ne implicăm și credem în valorile fiecărui client. Acționăm corect, respectând legea și respectând cerințele clienților. Alături de aceștia ne vom atinge obiectivele, ajutându-i pe ei să le atingă pe ale lor.

Putem face performanță doar alături de ceilalți!

Modelul nostru de business se bazează pe COMUNICARE. Pe înțelegere și respect comun. Ne dorim încredere și facem tot posibilul să dovedim că NovArt Media este un brand de încredere. O firmă cu care se poate lucra și o firmă mică, care pe termen lung vrea să își asume rolul de model. Un rol de a ajuta alte firme, companii sau organizații, să se dezvolte, să fie bine informate, să aibe rezultatele dorite.

De aceea ne bazăm nu doar pe lucrurile pe care le vom realiza alături de clienții noștri, cât și pe implicarea socială pe care o vom avea de aici încolo!

Follow Me!