+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Oferim servicii de marketing online potrivite fiecarui client. Ne place sa imbinam creativitatea cu toate celelalte calitati obiective si profesionale pentru a-ti oferi atat servicii de branding, cat si servicii artistice, de design sau arta traditionala.

Fotografia de produs

Este printre cele mai cautate tipuri de fotografie. Brandurile au nevoie de fotografii care sa le reprezinte valorile, sa dea viata emotiilor dincolo de ceea ce se vinde. Dincolo de obiecte. De aceea este nevoie de creativitate si de know-how in social media!

fotografie de produs

Arta traditionala nu s-a demodat niciodata!

fotografie arta

Ba chiar cred ca unicitatea artei traditionale, a colajului, picturii fie ea in ulei, acuarele sau acrilice, poate sa devina constructia unei povesti autentice. Sa fie temelia unui brand autentic.

Arta digitala

comanda bannere online

Fie ca vorbim de bannere sau de imagini vizuale destinate retelelor de socializare, trebuie sa cunoastem tendintele si sa ne informam asupra detaliilor tehnice.

SEO si Copywriting

Pentru ca merg mana in mana cu activitatea mea de blogger. Stiu ca este comun si cumva simplu sa privim cu o doza de cinism un blogger, care desigur, tot ce face este sa stea si sa scrie. Ii luam in considerare greselile gramaticale, ii verificam conturile sa vedem cati followeri are si desgiur, tragem linie si judecam dupa aparente.

Sunt multe lucruri care recomanda un blogger. Colaborarile sale desigur, dar si munca sa, pasiunile sale. Alte surse. Doar asa ne putem forma o idee clara despre o persoana. Si mai apoi, trebuie sa fim constienti ca nimeni, in special cei care isi doresc sa munceasca si sa realizeze ceva, acestia nu raman pe loc. In ciuda piedicilor si a neajunsurilor, cumva reusim!

articole marketing online

Suita Google

Am inceput prin a-mi urmari statisticile pe blog, mai apoi am inceput sa indexez articole cu Google Webmaster Tools. Mi-am luat certificat Google Adwords si anul acesta am colaborat cu Google pentru a invata mai multe despre Google MyBusiness.

Follow Me!