+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Portofoliu NovArt Media sau activitatea creativa de-a lungul timpului. Am muncit sa invat, sa-mi dezvolt abilitatile si sa cercetez fiecare lucru pe care doream sa-l indeplinesc.

Am avut desigur si mentori buni, atat in ceea ce priveste domeniul marketingului online, web designului sau al artei. Sunt persoane care ma sustin si ma incurajeaza, ele sunt cuvma, cele care imi dau curaj sa merg mai departe!

Portofoliu NovArt Media este format din lucrari diversificate, urmand ca mai apoi elementele sa va fie prezentate mai in detaliu si povestita fiecare idee sau concept. Vor fi grupate pe categorii, pentru ca ne dorim ca Portofoliu NovArt Media sa ofere o gama completa de servicii, pe care sa le puteti vizualiza in functie de preferinte.

Portofoliu NovArt Media ramane deschis desigur si va fi reactualizat cu fiecare lucrare noua, atat aici, cat si in categoria portofoliului aferent.

portofoliu novart media bannere
portofoliu novart media autocolant

Am inceput cu bannerele, desigur nu le pot pune pe toate. Dar am lucrat ca freelancer pentru clienti care mi-au fost dragi si am pus suflet in fiecare lucru pe care l-am conceput.

pliante si bannere online

Am facut si pliante, pentru ca nu este greu sa inveti atunci cand iti doresti.

Am ajutat la conceperea logoului Asociatiei Bloggerilor Olteni

portofoliu novart media logo

Am creat posterul pentru cea mai recenta expozitie, la care am participat alaturi de alti creatori si artisti din Craiova. Nu este singura mea expozitie si cu siguranta, nu va fi nici ultima!

portofoliu novart media poster expozitie

Am creat logoul pentru canalul de youtube “Cocktail de viata”

logo cocktail de viata

Poze stock, fotografii de produs pe care le puteti descarca gratuit!

portofoliu novart media poze stock

Si desigur, VA URMA….

Follow Me!