+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Platforma Pinterest este foarte cunoscută celor din industriile creative, celor pasionați de modă, machiaj sau desen. Sigur, se extinde către un public foarte larg, datorită impactului vizual pe care îl are și a faptului că este o platformă activă încă din 2010. Așadar aproape un deceniu de când Pinterest ne încântă ochii cu imagini care au devenit tipice lor, a intrat în limbajul internetului și a devenit iconică.

Pinterest Shop

Din Noiembrie, Pinterest a lansat partea de business sau de shop, mai bine spus. Pinterest Shop poate fi de interes celor care vor o activitate extinsă. Dacă activați în industrii creative și aveți un magazin online care este deschis către o piață globală, această platformă va ajuta sigur! Mai ales că au adăugat inclusiv opțiunea de Shopping Ads, adică de reclamă inclusă în feed.

Foarte utilă ar fi de exemplu, pentru o Agenție de Marketing online care caută inclusiv clienți din exterior. Cu un content potrivit, util, care să aducă plus valoare și informație, se poate merge nu doar către brand awarness, ci și către o categorie de client care știe ce își dorește. Ceea ce este întotdeauna un avantaj atunci când pornești la drum alături de un partener care este pe aceeși lungime de undă cu tine.

Pinterest cataloghează produsele și le scoate în evidență în funcție de căutările utilizatorilor săi. Așadar există un câștig de ambele părți.

Sigur, pentru o afacere mică, care nu își dorește o expansiune globală, o astfel de platformă nu ar fi de mare interes. Inlcusiv acest subiect aș vrea să-l abordez cu o altă ocazie. Nu toate afacerile se potrivesc cu platformele sociale de azi. Există afaceri care funcționează excelent pe Facebook, dar lamentabil pe Instagram. Cu toate astea, nu strică să deschidem un cont și să testăm.

Este vorba de încercare și eroare. Astfel vom descoperi clar care platformă se potrivește mai bine cu afacerea noastră. O altă idee ar fi să ne documentăm. Așa cum o faceți acum. Ceea ce mă bucură.

xaara

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Follow Me!