+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Implicare socială sau care sunt planurile noastre la NovArt Media, ce valori ne dorim să promovăm pentru o societate mai bună.

Trebuie să recunoaștem faptul că a ne naște în România nu este un privilegiu și nici un avantaj. Dar cred că tărie că responsabilitatea socială este importantă, atât pentru persoanele fizice cât și pentru cele juridice. Societatea noastră mai mare multe capitole de completat, cel al educației, al sărăciei sau al sănătății. Prin implicare socială putem schimba ceva.

Toate aceste lucruri nu se pot realiza subit și nu se pot realiza dacă nu conștientizăm că fiecare dintre noi are un aport al său. Acel ulei pe care îl ducem la reciclat pentru detergent, cei bani pe care îi donăm lună de lună sau hârtia pe care nu o mai aruncăm pe jos, ci o ducem la coș. Suma acestor gesturi ne fac mai buni. Ne fac importanți atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Implicare socială putem face atât ca persoane, ca entități fizice, cât și ca organizație sau brand.

NovArt Media își dorește implicare socială. Prin formularele de donație către ONG-uri care mai departe își vor aduce aportul în societate, prin implicarea pe cât posibil în cazuri sociale și prin încurajarea donațiilor către organizațiile care activează în domenii care necesită această implicare socială.

Valorile noastre sunt cele europene, libere și lipsite de prejudecăți. Pentru că o societate educată, va fi o societate liberă.

Doresc să sprijinim alături de clienții noștri, valorile sau proiectele în care ei cred. Împreună putem realiza lucruri frumoase, care să rămână ca piatră de temelie pentru alte generații. Consider că o viziune pe termen lung este bine – venită. De aceea avem nevoie de implicare socială.

Să ne gândim la generațiile viitoare și la generațiile care au rămas în țară, care vor trebui să se adapteze mereu unei societăți care se schimbă de la o zi la alta. Alături de oameni, alături de comunități care își doresc să realizeze ceva, se pot îndeplini activități de informare, planuri pe termen lung sau proiecte educative.

De aceea îmi doresc implicare socială. Știu cum este să fie prea târziu pentru mine, însă nu este prea târziu pentru ceilalți.

Follow Me!