+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

În 2009 deschideam primul meu blog și tot atunci descopeream programarea, modificând temele în HTML. Apoi am învățat cum să am articole bine văzute de către motoarele de căutare și importanța SEO și desigur, cât de mult contează prezența social media atunci când vine vorba de succes.

În 2016 am primit primul certificat Google AdWords și de atunci este un examen pe care îl dau cu drag în fiecare an. Am activat în domeniul marketingului online atât ca freelancer, cât și ca angajat. Acest blog este însă o direcție nouă, un drum pe care îl vom parcurge împreună! 

Mi-am dorit să învăț tot ce se poate despre ce înseamnă munca din spatele unui blog, întreținerea sa și tot ce implică munca de marketing online – social media.

Succesul nu vine peste noapte și cunosc foarte bine ce înseamnă amânarea, punerea businessului pe locul doi și în același timp, să ai dorința de a reuși. De a face ceva.

Latura mea artistică s-a materializat în 2015 printr-o expoziție de ilustrații la Casa de cultură Traian Demetrescu. Despre asta s-a scris în ziare și am vorbit într-un interviu matinal, la TVR Craiova.

Am primit invitația de a povesti despre mine, pe blogul Alinei Neag, Creative Art Director & Brand Strategist at OneGiraphe.

Am scris pe blog și am câștigat competiția din 2015, în care am scris despre orașul Craiova.

Am participat la DigiTv într-o emisiune legată de importanța Social Media.

Ca blogger am colaborări cu brand-uri precum BonPrix, Gerovital, Vivanatura sau Senno. Sunt membru Asocietiei Bloggerilor Olteni si Buzzer in comunitatea BuzzStore.

NovArt Media nu mai este însă despre mine, ci despre ceea ce pot oferi eu celor care îmi solicită serviciile și vor să îi ajut. M-am bazat întotdeauna pe latura mea creativă, pe dorința de a face lucrurile diferit și de a lăsa cumva o amprentă pozitivă în urma mea.

Astfel, NovArt Media este un drum pe care îl vom parcurge împreună!

Follow Me!