+040741678387

contact@novart.media

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Fie că avem o afacere sau un brand personal, este bine să fim la curent cu noutățile din sfera creativă. Pantone dă tonul nu doar atunci când vine vorba de modă. Influența acestui institut o puteți afla dintr-o simplă căutare pe Google sau în Wikipedia. Sistemul lor de combinație a culorilor este folosit în multe industrii. Cu preponderență în cea de design grafic, imprimare și manufactură sau a designului de produs.

Este simplu să ne dăm seama că influența sa merge dincolo de mofturile modei, către lucruri serioase și practice. Până la urmă, Pantone a ales în ultimii doi ani, culori care au de-a face cu natura. În 2019 a fost Corai, o nuanță inspirată de Reciful de corali și de ocean. Iar acum urmează clasicul albastru, care ne aduce puțin calm, ne aproprie fie de apă sau de cer, depinzând de stare.

Așadar cum am putea aduce această culoare mai aproape? În special dacă brandul nostru, nu conține aceste culori de la bun început…

Sigur că avem posibilitatea să reinventăm un brand, să-i dăm o notă nouă. Însă lucrul acesta merge doar dacă deja avem un logo sau o identitate clară și stabilă în mentalul colectiv. Așa cum se întâmplă cu Coca Cola, Windows sau Google. Altfel, putem trata lucrurile subtil și să aducem schimbările dorite, într-un mod plăcut și actual, fără să fie nevoie de schimbări majore.

Half-Fold-Brochure-Mockup-US-A4-Free-Psd

Putem alege să facem o broșură de prezentare în care nuanța predominantă să fie albastrul clasic. Să oferim toate informațiile legate de companie, cu imagini reprezentative și date concrete care să fie adăugate pe un fond de albastru clasic. Este o idee simplă și cu siguranță o broșură este ceva ce se schimbă an de an. Avem noi clienți, dezvoltăm portofoliul, astfel că anul următor ne putem folosi de următoarea culoare Pantone și tot așa.

Tea-Cup-Mockup

O altă idee ar fi obiectele, pixuri, căni, brichete sau orice știm că vom folosi des, imprimate cu logo-ul nostru pe fundal de albastru clasic. Aceste tipuri de obiecte pot fi înlocuite an de an, putem face un set cu un număr minim, ca apoi anul următor să înlocuim setul.

Este o idee simplă pentru cei care activează în industrii creative și nu numai.

xaara

Marketing Specialist si partener certificat Google, pasionata de acuarela, colaje si videoblogging.

Lasă un comentariu

Follow Me!